Cougar, Dating, Tips

14 af de mest effektive og bedste Cougar Dating Tips for danske Cougars

Der findes en del rygter om hvordan danske cougars får hvad de vil have; hvordan de er viljefaste, og hvordan de får unge mænd til at vende sig om på gaden efter dem. Cougars har en særdeles stor sex appeal, som kan virke voldsom og og planlagt. Men hvad betyder alt dette for yngre danske mænd ? Lad os se på hvilke  cougar dating tricks man kan lære fra de danske cougars?

At være tiltrækkende på yngre mænd, drejer sig langt fra kun om at have et smukt ydre udseendende. Det handler også om hvilken stil du har og hvordan du præsenterer dig selv. Viser du derfor overblik, ro og selvtillid, vil de mænd som du vækker opmærksomhed hos, være tilsvarende bedre stillet og mere interesseret i et stabilt forhold. Det er hvad cougars tænker om sig selv, som får dem til at skille sig ud fra mængden, og netop dét er hvad de yngre mænd hurtigt snapper op på.

Tjek hér 14 af de mest givtige tips om Cougar Dating Tips for danske Cougars:

 • Helt fantastisk i sengen: Cougars har som regel en del seksuel erfaring som gør dem helt fantastiske i sengen og højt værdsatte blandt yngre mænd. Erfaringen er ikke nødvendigvis noget som skal opbygges ved at dyrke sex med en masse forskellige mænd. Mange dampende hede film, lærer dig selve forførelsens kunst, og bruger du den, vil det gøre dig interessant. At forstå og udøve de nye cougar dating metoder er den ideelle tilgang til at få boostet din egen seksuelle selvtillid, hvilket så igen vil skinne tydeligt igennem i hvordan du dyrker sex.
 • Gode løsninger: Cougars har ofte været igennem mange forhold, og det har givet dem en livserfaring, som gør at de forstår flere sider af et forhold. Når en yngre mand viser, at han gerne vil drøfte de problemer som han har, så foreslå ham de rette løsninger. Fremfor kun at pjatte rundt med hvordan dagener gået, så spørg ind til hvad der går ham på. Ser han bekymret ud, så spørg ind til hvad problemet er, lyt til hvad han siger, og giv ham et gennemtænkt, godt råd.
 • Kun sex for sjov: Ofte ønske kvinder i 40’erne at bevare deres sexuelle peak, og forsøger at undgå at blive gravid. For Cougars er sex for sjov, og derfor indgår graviditet ikke som en del af forholdet. Undgå at blive gravid, hold øje med din menstruelle cyklus og forvent ikke nødvendigvis at manden har kondom på sig. Hav også selv kondomer klar.
 • Kontrol: At have et kontrolleret forhold i balance, er en af årsagerne til at cougars dater yngre mænd. For Cougars er det rart at være dén der tager beslutningerne i forholdet. Når du derfor beslutter dig for at træde ind i Cougar dating verden, så beslut dig for hvilket liv du ønsker at leve – professionelt og personligt – hvor du ønsker at spise and hvad du ønsker at have på.
 • Experimentér: Cougars ved en del om hvad tænder sexuelt, og er aldrig bange for at afprøve nye frække ting. Det elsker yngre mænd. Det betyder, at der frem for uro i forholdet, er fokus på tryghed og tillid nok til at kunne åbne sig for hinanden seksuelt. Tal derfor med din partner om hvad der tænder dig, dine fantasier og hvad du altid har drømt om at udleve sammen med en du stoler på.
 • Uforpligtende: Der er meget få forpligtelser iforhold til Cougar dating, da hun allerede ved hvordan hun vil have det i livet, og netop dét skal manden kunne acceptere ellers intet forhold. Meget få Cougars vil derfor tilsvarende tvinge mænd til at gifte sig. Istedet vil fokus for en Cougar være at give forholdet tid til at vokse og blive givtigt for begge. For der er ingen pointe i at binde sig til en mand, som måske alligevel ender med at gøre dig ulykkelig efter nogle år.
 • Første kontakt: Mange Cougars tager gerne den første kontakt til yngre mænd. Og mange yngre mænd elsker denne ‘tagen kontrol over eget liv’ fra Cougars. Men nogle mænd vil føle sig utilpas med det. Sker det, så spild ikke mere tid, men bevæg dig hurtigt videre til en anden mand.
 • Vær dig som du er: Cougars som nyder sin krop, bare som den er, og forlængst har set forbi hvad end der måtte have været uperfekt, – ja de har sjovere, og oplever større glæde ! Yngre mænd tilbeder kvinder som hviler i sig selv, og ikke har travlt med at dække over usikkerheder under en dyne. Bare nyd hvem du er, og nyd din krop som den er ! Hold aldrig op med at fejre alt det unikke i netop dig !
 • Livserfaringer: Næsten enhver Cougar er blevet til noget helt unikt på grund af sine livs erfaringer. Lev dit liv, nyd dine oplevelser og bliv ved mere at hungre efter nye oplevelser – noget nyt at lære i livet. Alt hvad du gør og alt hvad du ser, føler og mærker, er dit livs oplevelser – dine livs erfaringer. Vis frem hvem du er blevet til – uanset hvilken alder du måtte have som kvinde – vis hvor unik du er !
 • Forstå dine egne behov: Det kan være en stor fordel at du forstår dine egne behov fuldt ud. Fokusér for en tid på dig selv og hvad du rent faktisk har brug for, så du er den bedste udgave af dig selv. Det desuden give dig en styrke og selvtillid, som I sig selv er enormt tiltrækkende.
 • Spild aldrig tiden: Når det kommer til cougar dating, er det vigtigt at du aldrig spilder hverken din eller hans tid. Enten er I begge interesseret i at tilbringe gode timer sammen, eller også bliver det slet ikke til noget. Hvis det føles som om din partner ikke er interesseret i at bruge tid sammen med dig, så ryk hurtigt videre, uden at bruge for meget mere tid på det.
 • Drop Dramaet: Cougars begynder aldrig en drama fest sammen med andre mennesker. For det bryder yngre mænd sig ikke om. Så vis balance og forbliv rolig istedet. Når det komme til cougar dating, er du simpelthen nød til at klippe nogle af trådene over til veninder, og istedet bruge noget mere tid alene sammen med din nye partner. Tænk på hvilken tone du fremviser, og hvilke følelser du sætter i spil. Hold dine følelsesudbrud på et meget lavt niveau, og begiv dig aldrig ind på emner som kan oprive dig følelsesmæssigt, fekst dit job, kollegaer eller problemer med venner. Tal ikke om ting som gør dig ked af det eller påvirker dit humør.
 • Tiltræk forskellige slags unge mænd: Yngre mænd vil helst have at kvinde kan tage vare på sig selv, også når hun går ud. At hun holder fokus på én fyr, og klæder sig i fuld kontrol med situationen. Og især at du ikke drikker overdrevent eller udviser anden form for indre ubalance. Tiltræk kun den bedste slags mennesker til dit liv !
 • Intet pres: Mange mænd oplever det som et pres at skulle indgå i et fast forhold, falde til ro, blive gift eller få børn. Det kan nogle gange sende dem i den modsatte retning. Men dater du cougars behøver du slet ikke at have disse bekymringer. Cougars vil nemlig sjældent forsøge at diskutere ægteskab eller børn. Lige modsat, vil de ofte gøre hvad de kan for at fjerne stress, hvis du føler dig stresset eller presset.

Så hvorfor ikke afprøve om det skulle være noget for dig, at blive Cougar og date yngre danske mænd ? Én ting er ihvertilfælde helt sikkert; danske kvinder som afprøver Cougar dating ved at bruge nogle af de hér nævnte cougar dating tips, vil virkelig sætte gang i deres krop, lyst og frække tanker, mens de følger Begærets vej til Nydelse.

 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
Tagged ,

About sugardating

Whether you are a Sugar baby, Sugar Dad, Sugar Mom or Toy Boy in search of a long - term relationship, sex chats or quick meetups, you will get what you want and when you want it on Sugardating.dk® ! Allow yourself to get indulged in sex dating on the best dating site, Sugardating.dk® - Find the Sex partner you always dreamt of and Register today on Sugardating.dk®.
View all posts by sugardating →

1 thought on “14 af de mest effektive og bedste Cougar Dating Tips for danske Cougars

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 + = 60