Dating, Tips

Begrænsningerne ved Sugar Dating: Et Indblik til nye Sugar Daters

Uanset hvordan sugar daters vælger at beskrive sit Forhold til en Sugar daddy eller Sugar baby, så er man en del af et Sugar forhold. Det er en Aftale om at indgå i et Forhold med hinanden. Men det er på Sugar dating Vilkår. Og med det i Tankerne, vil et sådan Forhold også indebære sine helt egne Begrænsninger. Ganske som et hvert andet Forhold mellem to Mennesker.

Newbie Sugar daters vil derfor kunne føle det lidt mærkeligt med denne form for Forhold. Simpelthen fordi de ikke rigtig betragter det som et rigtigt Forhold, men mere i retning af en slags ‘væk fra Hverdagen’ Ordning. Sugar Forhold er dog helt som ethvert andet Forhold. Men man kan sige, at der ikke er helt den samme slags Forpligtelser forbundet med Forholdet, som et normalt Forhold ellers ville indeholde. Dog er der stadig begrænsninger forbundet med et Sugar forhold.

Læs hér mere om de Begrænsinger som et Sugardating Forhold kan indeholde, og få et godt Indblik som ny Sugar Dater:

 • Vær Respektfuld: Selvom dette er et aftalt Forhold, er der én Factor som er altafgørende for om sugar dating Forholdet mellem Sugar baby og Sugar daddy bliver godt; Og det er Respekt. Uanset hvad din Baggrund er for et Sugar Forhold, om du nyder at blive extra Forkælet, Gaverne eller Invitationerne ud i Byen, ja uanset hvad dine grunde er, så vil kun gensidig Respekt kunne skabe et godt Sugar Forhold.
 • Grundlæggende Regler: Uanset om du er Sugardaddy eller Sugarbaby, er det som ny Sugar dater godt at definere hvad dine grundlæggende Regler er. Prøv om du kan definere det ud fra følgende Spørgsmål:
 • Må din Sugar daddy eller Sugar baby vide hvad du hedder?
 • Må din Sugar daddy eller Sugar Baby vide hvad din Adresse er?
 • Har du lyst til at fortælle din Sugar daddy eller Sugar baby om hvad du arbejder med?
 • Skal din Sugar daddy eller Sugar baby have Adgang til dine forskellige Sociale Medie Profiler?
 • Skal din Sugar daddy eller Sugar baby have lov til at sende dig Sms’er eller ringe på andre Tidspunkter end når I har en Aftale sammen ?

Det kan være, at du ikke umiddelbart ser disse Spørgsmål som særligt vigtige. Men i den sidste Ende vil netop Svarene på disse Spørgsmål være med til at gøre det klart for jer begge, hvilken slags Sugar Forhold I ønsker at have sammen.

 • Enighed i Soveværelset: Én af de værste Ting der kan ske, er faktisk at I har Sex for første gang sammen, og så – siddende dér halvnøgne overfor hinanden – finder I ud af at I slet ikke er til den samme slags Sex. Det er derfor vigtigt at netop dette Punkt er noget I får snakket om og aftalt inden I mødes i Soveværelset for første gang. Husk på, at ingen af Jer har indgået i dette Sugar Forhold for at have kedelig eller ubehagelig Sex. Derfor kan det være, at din Sugar daddy eller Sugar baby forventer sjov, anderledes eller vild Sex & Action i Sengen, mens du faktisk egentligt forventer det modsatte.

Under alle Omstændigheder, er det Kommunikation som er selve Nøglen til et godt og velfungerende Sugar Forhold. Det vigtigste for enhver Sugar dater, er derfor at få kommunikeret sine Regler for hvordan Sugar Foholdet skal udspille sig. Vær så ærlig som muligt. Og for det helst sagt, lige fra Starten, så I begge kan begynde opbygge et både respektfuldt og venskabsbaseret Sugar dating relationship.

 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
Tagged ,

About sugardating

Whether you are a Sugar baby, Sugar Dad, Sugar Mom or Toy Boy in search of a long - term relationship, sex chats or quick meetups, you will get what you want and when you want it on Sugardating.dk® ! Allow yourself to get indulged in sex dating on the best dating site, Sugardating.dk® - Find the Sex partner you always dreamt of and Register today on Sugardating.dk®.
View all posts by sugardating →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1