Cougar, Dating

Cougar Dating: 5 Myter om Cougar og Toyboy Forhold

Der findes mange usande Myter om hvad Cougar dating er, og hvordan Forholdet mellem en moden Kvinde og en yngre Mand foregår.

De fleste af disse Myter er opstået ud fra en Idé om at Cougar og Toyboy Forhold udelukkende består af fysisk Tiltrækning. Derfor fokuserer disse Myter mest på Aldersforskellen og Cougarens sexede Udseende. Hvilket i virkeligheden er en smule nedværdigende overfor hvad et Cougar Forhold faktisk indeholder.

Tilmed ses ofte den grundlæggende misforståelse at Forhold mellem Cougars og Toyboys er ret ualmindelige, og egentligt ikke er særligt velansete i mange Kredse.

Så lad os få aflivet nogle af de usande Myter, og hér se nærmere på hvad Cougar dating egentligt er!

Tag et nærmere kig på de 5 mest almindelige Misforståelser der findes omkring Cougar og Toyboy Forhold:

  • En Cougar samler yngre Mænd op på Barer: Cougars er ofte selvstændige, uafhængige, intelligente og meget smukke Kvinder. Det er Kvinder som forstår Værdien af et godt Udseende, og af den Grund sørger for at passe sin Fysiske Fremtoning. Myterne er ofte helt overskruede og fortæller om Cougars som venter i baren, mens de betragter unge uskyldige Mænd, hvis Kød de kan synke deres Kløer ned i. Men Sandheden er langt oftere, at kun de færreste Cougars gider at hænge på en Bar. Og faktisk er der slet ingen Grund til at en Cougar skulle jagte yngre Mænd. De unge Mænd søger nemlig selv, ivrigt og fascineret, hen til Cougars. Så Cougars behøver bestemt ikke at være på Jagt. De yngre Mænd opsøger dem simpelthen selv. For en Cougar handler det derfor tværtimod om at finde en ligesindet Partner, som indeholder de Kvaliteter som de har svært ved at finde i mænd på deres egen Alder. Denne Myte nr. 1 er derfor på ingen måde sand.

 

  • Yngre Mænd er også mest til yngre Kvinder: Mange Cougars går op i deres Udseende, og sørger for at holde sig ekstremt fit og i form. Men tro ikke det er fordi Cougar dating handler om at passe sin Vægt eller holde Rynkerne på Afstand. For langt fra alle yngre Mænd kigger kun efter unge Type Modeller. Ligesom der er alle slags yngre Kvinder at søge mellem, er der også alle slags Cougars at søge imellem. Selvom det utvivlsomt er den seksuelle Tiltrækning, som starter Cougar Forholdet, så indgår en lang række andre Faktorer også i et Cougar Forhold. At ligefrem sige at et Cougar Forhold kun baseres på den ydre Tiltrækning, og at det er dét som holder 2 Mennesker i et Forhold, vil faktisk kun kunne opfattes som nedværdigende for alle. Myte nr. 2 er altså heller ikke sand.

 

  • ToyBoys og Cougars har intet til Fælles: Fuldstændigt irrelevant for Aldersforskellen er hvorvidt 2 Mennesker kan finde fælles Interesser sammen og indenfor en relativ kort Tidsperiode. At tro Interesse og særligt Livsstils Valg skulle have noget med ens Alder at gøre, er meget naivt. De færreste Mennesker interesserer sig for det samme hele Livet, eller forbliver det samme Individ hele sit Liv. Men en Cougar og hendes Toyboy kan faktisk få en del Sjov ud af, at opleve det hele én gang til. Ligesom der er en vis Spænding i at opleve nye Ting sammen! Myte nr. 3 er derfor heller ikke sand.

 

  • En Cougar savner Spænding i Livet. En Toyboy kæmper med Karrieren: Denne Myte er fuldstændig ulogisk. At date en person som er ældre end dig selv, er ikke det samme som at Forholdet nødvendigvis bliver et godt Forhold af den Grund. Det samme gælder for modne Kvinder, som er helt fri til at kunne gøre hvad de vil, og derfor gerne nyder at være sammen med lige præcis den person de ønsker. En Cougar er en stærk og uafhængig Kvinde med kontrol over sit eget Liv. Og der er absolut ingen Grund til at en Kvinde, som hun, skulle lade sig begrænse af hvorvidt hendes Partner er yngre eller kæmper for Karrieren i sit Liv. Som Cougar har også hun selv både et Liv og et Arbejde at passe, og mangler slet ikke noget som kun et cougar dating Forhold skulle kunne give hende. Myte nr. 4 er derfor ikke sand.

 

  • ToyBoys ender alligevel bare med at være sin Cougar utro: Utroskab er et personligt Valg. Det er noget som den enkelte selv beslutter sig for – uanset Alder. Så hvis en Toyboy er sin Cougar utro, har det på ingen måde noget med Alder at gøre. Tværtimod har det alt at gøre med hvilken Person denne Toyboy er. En Toyboy er måske utro for igen at være sammen med en på sin egen Alder. Eller fordi han mener Cougar Forholdet ikke involverer Følelser, Tiltrækning og Indbyrdes Forbindelse. Måske fordi han mener et Forhold udelukkende skal baseres på det fysiske Udseende, fremfor Respekt. Under alle Omstændigheder er det naturligvis på ingen måde sandt for et Cougar – Toyboy Forhold. Hvis en Toyboy er utro, så skyldes det ikke Aldersforskellen, men at noget andet er galt med deres Forhold. Og i den sammenhæng er Aldersforskel faktisk helt ubetydelig for hvordan det ender. Myte nr. 5 er derfor heller ikke sand.

Der findes adskellige andre Myter om Forhold hvor Aldersforskellen mellem de 2 i Forholdet er stor. Men Faktum er, at Forbindelsen mellem en Cougar og en Toyboy er samme stærke Bånd, som man ser i Forhold hvor der ingen større Aldersforskel er.

De faktiske Problemer som et Cougar dating Forhold skal kunne håndtere, er af en helt anden Natur end blot Aldersforskel. Og at tro Kærligheden og Følelserne er mindre i et Cougar dating forhold vil blot være at skabe endnu en misforstået Myte.

  •  
  •   
  •   
  •   
Tagged

About sugardating

Whether you are a Sugar baby, Sugar Dad, Sugar Mom or Toy Boy in search of a long - term relationship, sex chats or quick meetups, you will get what you want and when you want it on Sugardating.dk® ! Allow yourself to get indulged in sex dating on the best dating site, Sugardating.dk® - Find the Sex partner you always dreamt of and Register today on Sugardating.dk®.
View all posts by sugardating →

2 thoughts on “Cougar Dating: 5 Myter om Cougar og Toyboy Forhold

  1. I am fascinated. I do not think I’ve met anybody who knows so much about the topic. Seriously, impressive site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *