Dating, Tips

Hvordan håndterer Sugar Babies i Danmark afvisninger ?

For enhver sugar baby i Danmark, gælder det, at det kan være svært at håndtere vilkårene for online sugar dating. Og for enhver sugar baby kan det oveni det være svært at håndtere måden man kommunikerer på gennem beskederne på sugar dating siderne i Danmark. For selvom opmærksomheden fra mænd kan være stor, er det ikke altid at det afspejler sig i beskederne.

Det betyder, at enhver dansk sugar baby, ofte også må kunne håndtere afvisninger eller det at blive ‘dumpet’ af en ellers potentiel sugar daddy i Danmark. Det kan betyde at følelser kommer i klemme undervejs i spillet.

Et sted hvor det opleves tydeligst, er gennem beskederne. For en del af de beskeder som sugar babies sender på en Dansk sugar dating side bliver med stor sikkerhed aldrig åbnet, men forbliver ubesvaret. Og det kan opstå både ved første kontakt, men også ved de senere opfølgende beskeder. Pludselig bliver dét man skriver ikke modtaget som det plejer eller som man forventede det.

Så hvordan håndterer man som sugar baby disse afvisninger på den bedste måde ?

Egentligt er svaret gangske ligetil og enkelt. For når det kommer til sugar dating forhold, så er det ikke altid kun lyserøde roser og sommerfugle i maven. Afvisninger er simpelthen en del af spillets regler. Og det vigtigste er derfor at man som sugar baby ikke ser det som afvisninger. Men blot ser det som en del af spillet, mens man søger efter sin kommende sugar daddy i Danmark.

Som Sugar baby må man bevare en afklaret attityde og forsætte sin søgning upåvirket af afvisningerne undervejs. Der findes dog en del nogle tips som kan være nyttige at læne sig opad, når man som dansk sugar baby skal håndtere afvisninger !

Lær hér de vigtigste Tips for Danske Sugar Babies og se hvordan du håndterer afvisningerne:

  • Sæt aldrig hele din indsats på én enkelt Sugar daddy: Undgå at bruge al din energi, drømme og indsatser på én enkelt sugar daddy. Det er faktisk især vigtigt hvis du endnu ikke har mødt dine kommende Sugar daddy. Pas på med at lægge alt for meget i jeres første møde. For ofte vil det være sådan at dine fantasier slet ikke stå mål med den person du så møder i virkeligheden. Så skulle du blive afvist af din sugar daddy i Danmark, så kan du tage det helt roligt. For du har ikke lagt for meget i det fra starten, og kan med sindsro gå videre til flere nye dates.
  • Aldrig bebrejde dig: Måske sker det, at du begynder at tage følelsen af afvisning til dig, og det vil få dig til at betvivle dig selv. Men det er ikke en god sti at slå ind på. For det vil få dit selværd til at falde og give dig mindre selvtillid. Måske vil det endda skubbe dig ud i en slags følelse af nederlag. Særligt hvis du har haft kærlige følelser med i spillet. Men se det sådan, at der var intet galt med dine følelser. Det var kemien mellem jer to som ikke var på plads. Derfor er der heller intet galt med dig, som person. Du har blot ikke fundet den rette sugar daddy endnu.
  • Giv tid til at komme videre: Sandsynligvis vil du ligenu knapt kunne huske alt hvad du har foretaget dig det seneste år ? Se afvisninger på samme måde. For med tiden glemmer du mange ting. Noget som virker vigtigt nu, vil du end ikke huske om et år. Følelsen af skuffelse vil blive mindre, og tilsidst vil du helt have glemt det. Meget andet og endnu bedre følelser vil overtage, og du vil komme videre på en langt bedre måde. Hold fast I det, og hold dig selv igang. Det går over. Du kommer videre.
  • Giv aldrig op: Lad vær med at opgive helt på sugar dating legene og oplevelserne, bare fordi du har fået en enkelt afvisning fra en potentiel dansk sugar daddy. Det ville være dumt. For gør du det, vil det helt sikkert skræmme dig fra at prøve igen. Ja måske helt skræmme dig væk fra online dating. Så aldrig lade din følelse af frygt for afvisning tage over. Se det og afvisningen fra denne enkelte danske sugar daddy som en oplevelse du kunne lære noget af. Lær fra det, og undgå samme type næste gang. Gå efter bedre sugardaddies. For når først du finder den rigtige sugar daddy i Danmark, vil du være glad for det ikke blev den forrige, og at du ikke gav op.
  • Gør noget godt for dig selv: Der er absolut ingen grund til selvbebrejdelse, efter en afvisning. Tværtimod skal du forkæle digselv med lidt extra god opmærksomhed på dig selv. Find udaf hvad der får dig til at føle det godt med dig selv. Det kan være sund mad, massage, ansigtsbehandlinger eller en fotoserie af dig selv, hvor du laver en masse gode ting som sætter smilet på dine læber. Hvad end det er, så sørg altid for at booste dig selv og din leg som sugar baby in Denmark.

Så alle I sugar babies derude. Følg de ovennævnte tips til at deale konstruktivt med afvisninger fra sugar daddies i Danmark.

  •  
  •   
  •   
  •   
  •   
Tagged ,

About sugardating

Whether you are a Sugar baby, Sugar Dad, Sugar Mom or Toy Boy in search of a long - term relationship, sex chats or quick meetups, you will get what you want and when you want it on Sugardating.dk® ! Allow yourself to get indulged in sex dating on the best dating site, Sugardating.dk® - Find the Sex partner you always dreamt of and Register today on Sugardating.dk®.
View all posts by sugardating →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 75