Dating, Tips

Sådan bliver din første date som Sugardater, også din bedste date

Som sugardater i Danmark må man ofte igennem en lang række dates med potentielle sexpartnere, før den rette partner pludselig viser sig. Derfor kan det være en god idé som Sugarbabe, at være velforberedt og godt afklaret med at møde din Sugardad allerede på første date.

Læs artiklen hér, og tjek de nyttige råd og gode fif, for hvordan din første date som Sugardater, også bliver den bedste date!

Kend til de små fif, som gør en Sugardaters første date til den bedste date:

  • Smil og vær glad: Hvis du nogensinde har oplevet en hård og hektisk arbejdsdag, hvor du tilsidst er løbet fuldstændig tør for energi, så har du sikkert også oplevet hvad der sker hvis du pludselig hører din favorit sang I radioen ? Hele dit humør ændrer sig på 1 sekund, og pludselig føler du, at du er klart til at male byen rød ! Enhver succesrig sugardater har bemærket dette lille fif, og taget det til sig, som et effektivt flirte redskab. Står du derfor foran din første date, men føler dig træt og ikke opladt til flirt, så find et stille sted, og sid lidt for dig selv, mens du lytter til en af dine favorite sange. Gerne sange med energy i. Og gerne sange som får dig til at tænke på en sjov oplevelse, et eller andet som får dig til at grine og som booster din selvtillid. Hold så fast i den følelse, og mød nu din sugardad til første date, fyldt med godt humør og selvsikkerhed. Dit humør er nemlig den første form for kommunikation I vil have. For ofte taler humøret højere end de første ord. Og det vil sætte hele stemningen for hvordan din første date forløber.

 

  • Arrangér en unik Middag eller Event: Specielle og sjove oplevelser skaber også specielle og sjove minder, som efterfølgende bliver ved med at rumstere rundt i din sugardads tanker. Men hvordan skaber du sådanne sjove og specielle oplevelser ? Den mest enkle og ligetil måde, er at arrangere en unik og uventet situation. Det tager nemlig os mennesker ud af vores komfort zoner, og dét i sig selv vil efterfølgende gøre, at vi husker oplevelsen særdeles godt. Sådanne minder gør, at vi hurtigere rykker tættere på den person som vi deler oplevelsen med. Derfor vælger succesrige Sugarbabes og Sugardads ofte en unik situation, som kulisse for den første date. Hver gang din sugardad senere tænker på denne unikke oplevelse, vil han også altid tænke på hvem han delte denne oplevelse med. Det behøver end ikke nødvendigvis at være en storslået oplevelse. Tænk hellere i retningen af en oplevelse med en enkel lille twist på iforhold til en almindelig og mere typisk første date.

 

  • Vis ægte interesse: Nyder du ikke også følelsen af, at nogen rent faktisk viser ægte interesse i hvem du er? Det samme gælder for din Sugardad ! Varm derfor op til den første date med at vise din ægte interesse. Sørg for din sugardad føler sig som fokus for din opmærksomhed. Stil gerne åbne spørgsmål, fyldt med interesse, og lyt opmærksomt til de svar du får. Undgå at svare helt typisk på spørgsmål, og undgå small talk eller ja/nej svar. Stil dine spørgsmål udfra en ægte interesse og opmærksomhed, som viser at du forstår selve kernen af sugardating, og den dating leg I indbyrdes deler. Denne form for opmærksom interesse og forståelse, er ret vanedannende, og vil gøre at din sugardad gerne vil opleve mere af det hele igen.

 

  • Leg og flirt: Det er jeres første date, og I kender knapt hinanden. Alligevel skal I skabe en god første date for hinanden. Så hvordan gør man så lige det ? At stille åbne spørgsmål som oser af ægte interesse var som beskrevet herover et rigtig godt fif. Ikke mindst fordi I på den måde, næsten uundværligt vil støde på fælles interesser, som I kan tale videre om dérfra. Men den nemmeste og sjoveste måde til hurtigt at kunne skabe en varmere forbindelse til hinanden på den første date, er ved at kunne lege med den rette mængde af flirt. Din sugardad vil helt sikkert reagere på din legende flirt. Det vil få ham til at joke lidt, slappe af, føle sig godt tilpas og åbne op overfor dig på en mere naturlig måde. Bare altid huske på at påtaget og kunstig flirt vil aldrig fungere. Din flirt skal være naturligt legende. Sæt dig selv fri og leg med smil, forslag til udlevelse af fælles fantasier og glem ikke at tale mere med øjnene end med munden. Mangler du idéer til hvordan du flirter legende så læs denne tidligere artikel om flirt mellem sugar dad og sugarbabe og hav det sjovere med din flirte teknik.

 

  • At give og modtage: Kender du til hvordan du kan både give og modtage på samme tid ? For så er du godt på vej til en god første date med din sugardad. Brug lidt extra tid på dine sugardads interesser. Prøv feks at emaile ham eller chat med ham om noget du ved har fanget hans interesse. Tag evt også en lille symbolsk gave med til ham på din første date. Selv hvis gaven kun har kostet dig et lille beløb, så vil du opdage at denne gestus vender rigeligt tilbage til dig. Alle kan godt lige en person som gør lidt extra ud af det. Især hvis du egentligt slet ikke har bedt om det. Og det er faktisk netop sådan At give og modtage Så brug dette fif til det bedste.

Er du nu klar til at sætte action på disse sugarbaby fif ? Flirt, leg og se om du kan bruge et fif eller to på din første date. Start ud på den bedste sugardating side i Danmark , bliv forkælet og oplev ægte sugardating spænding NU!

  •  
  •   
  •   
  •   
Tagged ,

About sugardating

Whether you are a Sugar baby, Sugar Dad, Sugar Mom or Toy Boy in search of a long - term relationship, sex chats or quick meetups, you will get what you want and when you want it on Sugardating.dk® ! Allow yourself to get indulged in sex dating on the best dating site, Sugardating.dk® - Find the Sex partner you always dreamt of and Register today on Sugardating.dk®.
View all posts by sugardating →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *