Dating, Tips

Sådan får Sugarbabies i Danmark hvad de vil have af deres Sugardaddies

Ét af de mest almindelige Spørgsmål som popper op i en Sugarbaby’s Tanker er: Hvad vil jeg have og hvordan får jeg det af min Sugardaddy? For selvom de fleste danske Sugarbabies har økonomiske Fordele hos sin Sugardaddy, er det ofte ret svært for nye Sugarbabies at finde ud af hvor meget de egentligt vil have. Men når alt kommer til alt, er dine Krav alt andet end kun økonomiske. Som Sugarbaby drejer det sig også om Krav på det Følelsesmæssige og Venskabelige Niveau.

Find hér ud af hvordan Sugar Babies får gjort deres danske Sugar Daddies klar over hvad de vil have:

  • Vær Ærlig: Ingen sugar daddy i Danmark bryder sig om at være i nærheden af en Sugarbaby, som er selvoptaget eller direkte grådig. Derimod vil din Sugardaddy mere end gerne lytte til dig, hvis du taler ærligt og imødekommende med ham om det. Som Sugardaddy har han en forventning om at han skal betale for din tid som Sugarbaby. Så undgå at optræde uklar iforhold til hvad du forventer tilbage fra ham. Det vil spilde både din tid og hans tid, og i de sidste ende blot irritere ham. Selv hvis du allerede har aftalt hvilke økonomiske Fordele du ønsker fra din Sugardaddy, så husk på, at du altid kan genforhandle med din Sugardaddy. Særligt hvis du er begyndt at tilbringe mere Tid sammen med ham, eller du kan fornemme at Båndet er ved at blive stærkere mellem jer. Sørg for at lidt af hvad du ønsker dig, eller ligefrem alt hvad du ønsker dig af din Sugardaddy, fremgår af din Sugardating profil, så din potentielle Sugardad kan forstå dine ønsker og krav så klart og tydeligt som muligt.
  • Ting eller økonomiske Fordele: Forestil dig, at du bare kunne fortælle lige ud hvad du helst vil have. Forestil dig at din Sugar daddy sagde, at det var okay hvad end du vælger. Lige meget om det er økonomiske Fordele, Shopping ture, Rejser eller Luksus Gaver. Hvad ville du så egentligt vælge? For Sugar babies er det helt okay hvad end du vælger. Om det er Penge frem for Gaver. Så er det kun at fortælle det, og feks så ærligt som muligt få fortalt at Gaver er fine, men de kan ikke betale regninger. Og er du mere til at blive forkælet med Rejser, Shopping ture eller Eksotiske Oplevelser, så er det lige så vigtigt at du får fortalt det til din Sugardaddy. Hvis du stadig synes din Sugardaddy ikke er rigtig er lydhør overfor hvad dine Ønsker er, så i stedet for blot at opgive ham eller lukke ham helt ude, så fortæl ham om, hvordan det kunne gøre det nærmere for dig at tilbringe mere tid sammen med ham, din ynglings Sugardaddy, hvis flere af dine ønsker opfyldes.
  • Fortæl hvilken Person du er: Alle Mennesker har oplevet modgang eller udfordringer i sit Liv. Måske er det tilmed hvad faktisk har været med til at forme dig som Sugarbaby. I stedet for at skjule den side af dig selv, så del det med din Sugardaddy. For han er temmelig sikkert slet ikke interesseret i en perfekt person med en perfekt baggrund. Tværtimod vil han være interesseret i at hjælpe dig, tage sig af dig og sørge for at det går dig godt i Livet. Det er nemlig ofte denne side af Sugardaddyen, som får ham til at føle sig ønsket. Husk på at et sugar dating Forhold er meget mere end blot Penge eller saftige Historier. Sugar babies kan derfor med fordel dele sine tidligere Udfordringer med Sugardaddyen. Bare altid husk også at få fortalt hvordan det har styrket dig som person, og givet dig mange af dine stærkeste sider. På den måde vil det være de stærkeste sider af din personlighed, som din Sugar daddy husker dig for, ligesom det ultimativt vil være med til at styrke jeres Sugar forhold sammen.
  • Regn lidt på hvad du har brug for: Find hurtigt og gerne så tideligt som muligt ud af hvad du har brug for, og hvad du har planer om at kræve. Faktisk gerne allerede inden du overhovedet har fået kontakt til en Sugardaddy. Tænk både på hvilke udgifter du allerede har idag, og hvilke nye udgifter du kan påberegne at få iforbindelse med dit liv som Sugarbaby. Feks. Skal du regne med at du konstant må holde dine Garderobe opdateret, og derfor ofte må tage på Shopping ture for at købe nyt Tøj, Sko, Smykker, Lingeri, Tasker og andre Accessories som feks. Hatte, Bikinier, Jakker etc. Sugar babies har hertil større udgifter til Skønheds Behandlinger og Frisører. Alt sammen fordi de vil gøre sig lækre for deres sugar daddy i Danmark. Udover disse vil der også indgå udgifter iforbindelse med Studier, forskellige abonnementer, kæledyr, Fitness medlemskab og diverse Hobbies. Vær aldrig bange for at spørge din Sugardaddy om han vil hjælpe dig med nogle af disse udgifter. Vil han ikke det, og nægter i det hele taget at være med til at forbedre dine livsstilsvalg, så er han ikke det perfekte match til dig, og I har ikke opnået et gensidigt fordelsagtigt Forhold med hinanden.

Så, kære Sugar baby, find ud af hvad dine Behov, dine Ønsker og dine Krav er. Og vær aldrig for genert til at få det fortalt til din Sugardaddy i Danmark. Ha’ det sjovt og nyd det søde Liv!

  •  
  •   
  •   
  •   
  •   
Tagged ,

About sugardating

Whether you are a Sugar baby, Sugar Dad, Sugar Mom or Toy Boy in search of a long - term relationship, sex chats or quick meetups, you will get what you want and when you want it on Sugardating.dk® ! Allow yourself to get indulged in sex dating on the best dating site, Sugardating.dk® - Find the Sex partner you always dreamt of and Register today on Sugardating.dk®.
View all posts by sugardating →

1 thought on “Sådan får Sugarbabies i Danmark hvad de vil have af deres Sugardaddies

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 45