Cougar, Dating

Vil du på date en rig Cougar ? Hér er hvad du skal gøre – og hvad du ikke bør gøre !

Det kræver en del mere elegance at udøve cougar dating eller at date ældre kvinder, end det gør at date yngre kvinder. For hvad end det gælder sex, kærlighed, karierre eller livet som helhed, så har cougars langt større erfaring end sine yngre elskere. Det betyder at de ved hvad de vil have, – særligt når det drejer sig om Passion og Elskov.

De seneste Statestikker viser at rige kvinder har lettere ved at finde en sexpartner. I den sammenhæng har de faktisk også langt større Muligheder for at have bedre sex. Så hvis du er en ung, flot Toyboy, som leder efter en rig cougar, må du forstå at det vil kræve en større indsats, hvis det skal lykkes for dig.

En ældre, rig cougar bliver ikke skuffet, hvis du ikke betaler regningen for en luksus date. Men hun vil sandsynligvis blive skuffet hvis du ikke holder dig til det aftalte setup, eller hvis du ikke får hende til at føle sig, som din partner.

Så for at date rige sugarmom’s – på den gode måde – er der et par ting du skal huske på !

Vigtige overvejelser, du bør gøre dig, hvis du ønsker at date en cougar:

 • Lad dit ego blive hjemme: For mange Mænd er det en Drøm at møde en rig Cougar som betaler deres regninger. Men for nogle Mænd er netop dette skræmmende. Hvis du dater en rig cougar, bør du tænke over hvorfor hun er sammen med dig, og hvorfor hun har brug for dig. Toyboys glemmer ofte at der er flere årsager til, hvorfor en rig cougar giver dem al hendes opmærksomhed. Så glem alt om hvorvidt du giver nok, og nyd istedet at hun elsker dig for den du er. Forstå at hun er en stærk og uafhængig kvinde.
 • Acceptér at der er Forskel på jeres Liv: Når du bevæger dig ind i cougar dating med en ældre rig kvinde, så vil I utivltsomt have meget forskellige baggrunde og forventninger. Det forholder sig måske sådan, at den rige cougar som du dater, har rejst en del eller har høje uddannelser og Udmærkelser. Måske er hun ekstrem succesfuld, samtidig med at hun har overskud til at nyde livets mange Luksus goder. For at kunne acceptere hende og hendes livsstil, bliver du nødt til at holde dit ego tilbage, og acceptere de forskelligheder der er mellem dig og hende. Acceptér også at hun tager dig med rundt og præsenterer dig for Bekendtskaber, kredse og oplevelser, som hun har råd til at dele med dig. Vær åben sindet og nyd hvordan det er at dele de sider af Livet som hun synes er dejlige.
 • Aldrig behandle hende som et trofæ: Cougars er udemærket klar over deres eget værd, og ved alt om hvordan de skal sortere de dårlige mænd fra. Cougars er derfor ikke bare noget du har om armen, og du må derfor heller aldrig behandle en Cougar som et tilfældigt trofæ, når I er ude sammen. Husk på at hvis du vil have en rig kvinde, der skal forsørge dig, så er det optil dig, at gøre dig interessant nok til at hun vil bruge tid sammen med dig. Når hun har valgt dig, har hun allerede bevist, at hun kan lide dig som du er. Hvis du vil have hende til at fortsætte med at bruge tid sammen med dig, og være i forhold med dig, må du bevise at du er dét værd, for at holde hendes interesse.

 

Vigtige overvejelser du bør gøre dig, før du dater en Sugar mom:

 • Du kan ikke forvente at en en sugar mom bare tilfældigt finder dig. Forvent heller ikke at sugar dating altid er en dans på roser. Du må sondere terrænet og bruge tid samt penge på det. Hvis ikke du har noget der kan fange opmærksomheden fra din favorit sugar mom, skal du heller ikke forvente at hun ser dig. Sugar moms forventer at du er seriøs og afklaret, før de vil overveje at involvere sig i et sugar dating forhold.
 • Vær velsoigneret: Hvis du er ubarberet og dit tøj er krøllet, er det bestemt noget du må se af at få ordnet. Ellers kan det være svært at fange interessen fra en sugar mom. Begynd med at soignere dig vel, inden du indleder jagten på en sugar mom. Sugar moms forventer det !
 • Forstå dine egne grænser: Sugar dating er ikke det samme som et almindeligt forhold ! Et sugar dating forhold, er mere som en slags aftale, hvor sugar moms definerer reglerne, og du efterlever dem, for at kunne forblive i forholdet. Sugar moms er derfor ikke kvinder man dirrigerer rundt med.

Har du heldet med dig, og finder dig en god sugar mom eller rig cougar, så skal du behandle hende som en ægte gudinde. Hun er en stærk og uafhængig kvinde,og forstår du det, er du godt på vej i dit cougar dating eller sugar dating forhold.

 •  
 •   
 •   
 •   
 •   
Tagged

About sugardating

Whether you are a Sugar baby, Sugar Dad, Sugar Mom or Toy Boy in search of a long - term relationship, sex chats or quick meetups, you will get what you want and when you want it on Sugardating.dk® ! Allow yourself to get indulged in sex dating on the best dating site, Sugardating.dk® - Find the Sex partner you always dreamt of and Register today on Sugardating.dk®.
View all posts by sugardating →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1